promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak napok maradtak hátra, váratlanul nagy bejelentést tett az RTL Klub
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visszatér a népszerű magyar sorozat, már csak pár napot kell aludni.

A Media1 számolt be róla, hogy bizony már nem is kell olyan sokat aludni, és folytatódik az a sorozat, amelynek több százezer rajongója van széles e Magyarországon. A Keresztanyu negyedik évadja ugyanis már júliusban műsorra kerül majd az RTL Klub műsorán.

Hogy pontosan mikor?

Július 25-én jelentkezik majd az első rész, utána pedig minden hétköznap láthatnak a sorozatból újabb epizódokat a tévénézők. És miután véget értek a részek, regisztrációval már megtekinthetők is lesznek az RTL Most felületén. A csatorna kedden adott ki a Keresztanyuval kapcsolatban közleményt. Sőt, még némi előzetest is kaphatunk, hogy mi fog történni az új évadban, milyen kis fordulatok várhatók majd júliustól a magyar-ukrán határon játszódó sorozatban.

A folytatásban Marozsán és Rózsa mama kapcsolata majd megbicsaklik, Pálinkás Gyurka körül pedig bonyolódik az élet, miközben Babosék a Békás tóban egy hullát találnak. Makkosszállásra pedig ellátogat még az érsek is. Laura és Zozó pedig az érzelmeikkel viaskodnak, és az is kiderül, hogy fog alakulni Gina és Tivadar házassága.

A Keresztanyu első három évada amúgy óriási sikerrel futott az RTL Klub műsorán. És hamarosan jön a következő etap, a rajongóknak már csak nagyon keveset kell aludni, hogy Makkosszállás mindennapjaiba újra betekintést nyerhessenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás