promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hírt kaptak a Dűne magyar rajongói
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erre a bejelentésre várt az egész világ, főleg Magyarország.

A Warner Bros. hamar zöldutat adott a Denis Villeneuve által rendezett Dűne folytatásának. Nem csoda, hiszen a javarészt Magyarországon forgott sci-fi 6 Oscar-díjat kapott - köztük a film hazai berendezőjét, Sipos Zsuzsannát is Aranyszoborral díjazták -, és többségében pozitívak voltak a kritikai értékelések és a nézői visszajelzések is.

A Dűne 2. előforgatása már elkezdődött Olaszországban, és most arra is fény derült, hogy mikor lepik el újra kis hazánkat a hollywoodi sztárok. A stáb július 21-én érkezik meg Budapestre, és egy jó darabig biztos itt is maradnak, hiszen a folytatás nagy részét most is Magyarországon forgatják.

Persze akik figyelmesen járják Budapest utcáit, bármikor kiszúrhatják Florence Pugh-ot, aki Irulan Corrino hercegnőt alakítja a történetben, ugyanis a színésznő már a múlt héten a fővárosba érkezett. Florence Pugh nem először jár hazánkban: 2018-ban a Fehér éjszakák forgatása miatt volt itt, majd a Marvel Stúdió Fekete Özvegy című filmje miatt utazott ide.

A Dűne 2. részét ugyanúgy Denis Villeneuve írja és rendezi, a főbb szerepekben visszatér Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, és Stellan Skarsgård, az új szereplők között pedig olyan sztárokat láthatunk majd, mint Florence Pugh, Christopher Walken, Léa Seydoux, és Austin Butler.

A Dűne folytatása a tervek szerint 2023. november 17-én kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás