promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi világsztár még sosem volt egy filmben, máris gravírozhatják az Oscar-díjakat?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Amszterdam első előzetesében annyi színészlegenda van, mint égen a csillag.

Néha megesik, hogy Hollywoodban szinte csoda történik, és egy remek rendező vízióját követve összejönnek a legnagyobb sztárok, hogy készítsenek egy különleges, maradandó filmet, amit jó eséllyel rengeteg Oscar-díjjal jutalmaz az Akadémia. Nos, most a Napos oldal, A harcos és az Amerikai botrány ötszörös Oscar-jelölt rendezője, David O. Russell volt a szerencsés, aki megnyert magának egy ilyen projektet.

Az Amszterdam című, november 3-án érkező film a '30-as években játszódik, és három barátról szól, akik szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak, majd miután ők is gyanúba keverednek, elhatározzák, hogy megoldják az ügyet – de arra nem számítanak, hogy mire is vállalkoznak ezzel, hiszen rengeteg veszély leselkedik rájuk.

Röviden így lehetne összefoglalni David O. Russell alkotásának történetét, és már önmagában ez is egészen jól hangzik, pedig csak most jön a legjobb rész.

Olyan zseniális színészek szerepelnek az Amszterdam című, izgalmasnak ígérkező filmben, mint például:

Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Alessandro Nivola, Matthias Schoenaerts, Rami Malek, Robert De Niro és a híres énekesnő, Taylor Swift.

Már ebből is látszik, hogy a stúdió hatalmas bizalmat szavazott meg a filmnek, hiszen ennyi világsztár talán még sosem volt együtt a nagyvásznon, így minden bizonnyal az Amszterdam is mindenképp ott lesz jövőre a legjobb filmek között az Oscar-díjátadón a színészekkel együtt – David O. Russell végre bezsebelheti az első arany szobrocskáját? Könnyen lehet.

Itt lehet megtekinteni az Amszterdam első előzetesét, ami valóban egy remek filmet ígér:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás