promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, hogy milyen jó pasi valójában a Stranger Things csúf szörnyetege
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg időt töltöttek azzal a maszkmesterek, hogy elcsúfítság a Stranger Things jóképű színészét.

A Stranger Things 4. évada jött, látott és mindenkit meghódított, ugyanis a rajongók szerint elképesztően jó lett ez a szezon, és ez leginkább annak köszönhető, hogy egy igazán félelmetes, hátborzongató főgonoszt kaptunk Vecna személyében – éppen ezért olyan érdekes, hogy kit rejt a rémisztő arc.

Aki nem látta a Netflix sikersorozatának eddigi részeit, az ne olvasson tovább, ugyanis innentől kezdve spoilerezünk.

Szinte az egész világot sokkolta a pillanat, mikor kiderült, hogy Vecna nem más, mint a 001-es alany, Henry Creel, aki végig ott volt Tizi mellett, csak jótékony, segítőkész ápolónak mutatta magát, hogy beférkőzzön a bizalmába. Jamie Campbell Bower hihetetlenül jó volt a szerepben, hiszen egyszerre tudott rémisztő és mélységesen barátságos lenni, így az egész világ előtt bebizonyította, hogy ő egy igazán remek színész.

A 33 éves Jamie Campbell Bower sokak számára volt ismerős, ami nem véletlen: eddigi pályafutása során feltűnt az Alkonyat-szériában, a Sweeney Toddban Johnny Depp mellett, ő alakította a fiatal Grindelwaldot a Harry Potterben, illetve főszerepet kapott annak idején A végzet ereklyéi: Csontváros című filmben is, szóval nem ma kezdte.

Jamie Campbell Bower a színészkedés mellett modellkedik is, ráadásul remek hangja is van, így megjelentetett pár remek zenét. A magánéletét nézve is történtek vele izgalmak, ugyanis sokáig együtt volt a Harry Potter sztárjával, Bonnie Wrighttal, de többek között Lily Collinshoz is romantikus szálak fűzték egy időben.

Sokak szerint Jamie Campbell Bower jelenleg Hollywood egyik legjobb pasija, aki az interjúk alapján még szellemes, humoros, szerény és kedves is, így könnyen lehet, hogy hamarosan hatalmas sztárrá válik, és nem csak a Stranger Things miatt.

Így néz ki egy fotózáson Jamie Campbell Bower:

Itt pedig meghallgathatjuk a csodás hangját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás