promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szuperférfi, Pierce Brosnan együtt pózolt három csodálatos gyermekével, a legidősebb fia elképesztően hasonlít a színészre
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mintha ikertornyok állnának egymás mellett.

Pierce Brosnan megmutatta három gyönyörű gyermekét, az internetnek pedig leesett az álla, annyira menőre sikerült ez az ominózus fotó a Magyarországon is imádott, sármos színész családjáról. A büszke apa három szeretnivaló gyermekével, akik ráadásul mind magasabbak mint a színész. A képnek az is nagy különlegessége, hogy minden idők egyik legkifinomultabb és legkimértebb James Bond-ja legidősebb fiával is fotózkodott. Sean Brosnan már 38 éves, és őt bizony nagyon kevésszer láthatjuk.

A két fiatalabb fiú, aki Brosnan második házasságából született, amúgy modellként dolgozik. Apjuk sármját örökölték mindhárman, még ha Sean gondosan tett is arról, hogy ne ismerjük fel őt, hiszen olyan sörényt hagyott magán, amely lehetetlenné teszi, hogy felismerjük őt.

Ám így egymás mellett apjával, megállapítható, hogy elképesztő a hasonlóság.

Az 1983-ban született Sean-ról amúgy lehet találni képeket az interneten, szakáll nélkül még ennél is megdöbbentőbb a hasonlóság. Korábban több filmben is felbukkant, apjához hasonlóan színészként tevékenykedik, később pedig inkább a kamera mögé merészkedett, producerként is kipróbálta magát.

A zseniális fotó amúgy Pierce Brosnan Hawaii-i házának kertjében készült:

Egy korábbi felvétel a vörös szőnyegről, amikor még nem volt ekkora szakálla Sean-nak:

(via InStyle)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás