promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fél Magyaország óriásit fog nevetni ezen: Brad Pitt-et nem ismerték fel az utcán, erre ő megcsinálta az évezred poénját
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van olyan ember, aki nem ismeri fel őt, tényleg? Úgy tűnik, nem is egy.

Brad Pitt az elmúlt hónapokban Jennifer Aniston és Anglina Jolie kapcsán jött velünk szembe a mindig pörgő hírsztrádán. Úgy tűnik, hogy Jennifer Aniston és Brad kapcsolata nem lezárt, de legalábbis a pletykalapok szeretnék ezt így látni. Jennifer Aniston-nal való kapcsolatát már többször is felmelegítették az elmúlt hónapokban, mivel a két nagyágyú egy közös céget alapított, épp ezért szoros munkakapcsolat van kettőjük között. Ám sokan ebbe többet látnak bele.

Most pedig egy olyan sztoriról jött hír, amely elképesztően vicces, és bár elsőre totál abszurdnak tűnik, Brad Pitt nagyon is jól kezeli ezeket a szitukat.

Mégis miről van szó pontosan?

Brad Pittet rendszeresen összetévesztik egy másik szupersztárral, nevezetten Matt Damon-nal. Ez első blikkre nagyon meglepő lehet, ám Brad már megszokta. Mivel nem egyszer történt már meg vele, így pedig egyenesen tervet, vészforgatókönyvet is kidolgozott, hogy ilyenkor mi a teendő.

Egyszerűen felveszi Matt Damon szerepét, és Matt Damon nevében ad aláírást a rajongóknak, akik bizony nem ismerik fel őt. A két színész amúgy jó viszonyt ápol egymással, barátságuk pedig az Ocean's-filmek óta tart.

Amúgy meglepő lehet, de Leonardo DiCaprio is azt állította egy közös interjúban, amelyben Brad Pitt-tel vett részt, hogy bizony őt is keverték már össze Matt Damon-nal, de ő kijavította a rajongókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás