promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felemelő hírt kaptak a Szellemirtók rajongók - Ideje elővenni a naptárat
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre biztossá vált az, amiben eddig csak reménykedtek a Szellemirtók-széria kedvelői.

Az 1984-es Szellemirtók igazi kultuszfilm, hiszen nem elég, hogy lerántotta a misztikumot a kísértetekről, és bizonyos szempontból még poént is csinált belőlük, de tele van olyan ikonikus pillanatokkal is, amiket még máig idéznek a rajongók. Éppen ezért volt olyan megnyugtató, hogy a tavaly bemutatott Szellemirtók - Az örökség nagyon jó lett, mivel nem csupán egy méltó folytatás volt, hanem egy izgalmas, új kezdet is – ráadásul az első rész rendezőjének a fia, Jason Reitman készítette, akinek érezhetően nagyon fontos volt a projekt.

A Szellemirtók - Az örökség többnyire kiemelkedően pozitív kritikákat kapott, a visszajelzések alapján a közönség nagyon szerette, de anyagilag maximum visszafogott sikernek nevezhetjük, hiszen alig több mint 200 millió dollárt termelt világszerte a mozikban – de mivel csak 75 millió dollárból készült, így aktívan élt a rajongókban a remény, hogy esetleg még így is rábólint a stúdió a folytatásra.

Nos, van egy fantasztikus hírünk azoknak, akik szeretnének még látni történeteket a Szellemirtók folyton érdekes és vicces világából, ugyanis hivatalosan is bejelentésre került, hogy folytatást kap a Szellemirtók - Az örökség, ráadásul már a premierdátum is megvan: 2023. december 20-án szabadulnak el újra a kísértetek, és külön öröm, hogy a cselekmény visszatér az első rész színhelyére, azaz Manhattanbe.

Az eddigi információk alapján minden bizonnyal az előző film rendezője, Jason Reitman lesz az, aki ismét dirigálni fogja a projektet, vele együtt pedig az író is visszatér, így megnyugodhatunk, ha eddig esetleg aggódtunk a minőségromlás miatt.

Az is kiderült, hogy még a Szellemirtók - Az örökség elkészítése előtt kidolgozták már a folytatás történetét, vagyis nem siették el a dolgot, ez pedig nagyon bizalomgerjesztő – és bár a színészekről egyelőre nincsenek hírek, de ha van eszük a producereknek, akkor mindenképp visszahozzák A Hangyaként elhíresült Paul Ruddot, aki az előző film legjobb része volt.

Itt lehet megnézni a Szellemirtók: Az örökség előzetesét, hátha valakinek megjön a kedve a megtekintéshez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás