promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? II. Erzsébet meghozta nagy döntését, ami az egész család életére kihatással lehet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy hírlik, őfelsége komoly döntést hozhatott.​

A monarchia, Nagy-Britannia és a királyi család is rengeteg komoly politikai, gazdasági és szociális kihívással szembesült az elmúlt évtizedekben, az elmúlt években pedig elsősorban a család nagy ügyei, illetve a fokozódó médaifigyelem miatt cikkeztek többet a családról. Meghan Markle és Harry herceg távozása az Amerikai Egyesült Államokba, az Oprah-interjú, majd András-herceg ügye után szinte az egész világon fokozódott a figyelem.

Újabb hírek most arról számolnak be, hogy őfelsége nem bírja tovább az András körüli bonyodalmakat, épp ezért nagy döntésre szánta el magát. András hercegnek amúgy nagyon komoly bonyodalmai voltak, erről korábban részletesebben is írtunk, majd kártérítést kellett fizetnie, utána pedig lemondott katonai rangjáról is. A család nevében nem fog ellátni semmilyen ügyet a jövőben, illetve a "királyi fenség" megszólítás semi illeti már meg.

Úgy tűnik, hoyg a bírósági ügy után sem csitulnak körülötte a dolgok, épp ezért a hírek szerint őfelsége újabb komoly lépésre szánta el magát.

Egyelőre Windsorban él András, de a Cheet Sheet arról számolt be, hogy akár Skóciába is költöztethetik, mivel II. Erzsébet nem szeretné, hogy ennyire szem előtt legyen. A döntést pedig nemcsak, mint uralkodó, hanem mint édesanya hozta meg. ez után is mindenben támogatná őt, de úgy érzi, hogy jót tehetne neki a nyilvánosságtól való távolság.

Korábban amúgy abból is kisebb botrány volt, hogy András herceg a Westminster-i apátsában a korábban elhunyt Fülöp herceg tiszteletére rendezett ceremónián nagyon előtérbe helyezte magát. Erről videó is készült:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás