Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hidegrázós hasonlóság? Így néz ki az a nő, aki Bud Spencer eltitkolt lányának vallja magát

Hidegrázós hasonlóság? Így néz ki az a nő, aki Bud Spencer eltitkolt lányának vallja magát

Zene, Film & Kultúra

Hidegrázós hasonlóság? Így néz ki az a nő, aki Bud Spencer eltitkolt lányának vallja magát

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:34

Napok óta ez a hír pörgeti az olasz sajtót.

Carlotta Rossi előállt, és azt állítja, hogy ő Bud Spencer eltitkolt lánya. A 46 éves nőről beszél most Olaszország. Carlotta Rossi mindezt pedig egy új önéletrajzi könyvében mesélte el, amelynek azt a címet adta, hogy Di lei A mezzo. A hírről a Corriere számolt be.

Azt ismegírták, hogy állítólag a diploma megszerzéséig támoaggata lányát Carlo Pedersoli.

Bud Spencerről legendák szólnak Magyarországon is, ám pletykával nem szolgált az élet. A színészről köztudott volt mindig is, hogy imádta feleségét és családját is, ha nem forgatott, velük töltötte az időt. Ez a hír azért is meglepetés egyelőre.

Carlotta közben azt is nyilatkozta már, hogy kész bebizonyítani igazát akár bíróságon is. Azt mondta, hogy Bud rendszeresen látogatta őket, első emléke pedig 3 és fél éves korából van a legendás színészről. Az életrajzi könyveb arról is ír, hogy mivel Budnak már volt családja, így nem akarta őket elhagyni, de őket is rendszeresen látogatta.

Rendszeresen támogatta is őket, Carlotta péládul az Egyesült Államokban is tanulhatott. Bár édesanyjának megígérte, ogy nem beszél sohasem arról, hogy ki az apja, ígéretét megszegte. És már meg is kezdte az apaság elismerésére irányuló bírósági eljárást a Római Bíróságon - írja a Femina.

Carlotta Rossi-ról azóta rengeteg került fel a YouTube-ra is, amelyen a rajongók, illetve azok, akiket érdekli a téma, megnézhetik azt is, hogy vajon hasonlít-e Bud Spencerre a 46 éves nő. A YouTube-videó IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Profimedia - illusztráció