promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborító hírt kaptak az HBO Max magyar előfizetői, ebből még botrány lesz
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szó nélkül megtette az HBO Max.

Az HBO Max március 8-án indult el Magyarországon, amin nem csak nemzetközi, de magyar filmek és sorozatok is megtalálhatók. Az egyik ilyen A besúgó, ami áprilisban és májusban a streamingszolgáltató legnépszerűbb tartalma volt hazánkban, ráadásul velünk együtt összesen 61 országban volt elérhető.

Azonban akik ma rákeresnek a sorozatra, azzal szembesülhetnek, hogy a kereső nem ad ki semmit a címre. A Kreatív szúrta ki, hogy az HBO Max mindenféle előzmény nélkül eltüntette a szériát. A portál megkereste a Warner Bros. Discovery, az HBO Max tulajdonosának hazai PR managerét, Pinczés-Pressing Ádámot, aki megosztotta a médiacég hivatalos válaszát:

„Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről”.

Ennél többet nem is akartak hozzáfűzni a sorozat levételére, továbbá azt sem magyarázták meg, hogy A besúgó mellett miért tüntettek el még további európai és régiós saját gyártást, mint például az Időbevándorlók-at, az Apanapok-at, az Árnyak 3. évadát, a Szexi svédek-et, az Eszmélet-et, de még az Aranyélet 3. évadát is.

A cég azt közölte, hogy A besúgó-t nemcsak Magyarországon, de az összes többi országban is levették, arról azonban nem mondtak semmit, hogy a jövőben még visszakerülhet-e a kínálatba a népszerű széria. A besúgó alkotói nem kívánták kommentálni az esetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás