promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar csúcsbombázó, Palvin Barbi és Adam Sandler? Elképesztően érdekes kapcsolatra világítunk rá, amelyről valószínűleg sosem tudtál
Borítókép:  ©Netflix/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

23 éves a film, amelyen ma is felhőtlenül nevetünk.

Adam Sandlernek hihetetlen nagy guritásai voltak az évtizedek alatt, de ha kettő nagyon emlékezeteset kellene csak kiemelnünk, az szinte biztos, hogy az emberiség döntő hányada az 1999-es Apafej című filmet, illetve az 1998-as A vizesnyolcas című sporthőseposzt emelné ki. Adam Sandler ezekben a filmekben megmutatta azokat a kliséket és motívumokat, amelyekkel igazán könnyed másfélórákat tud okozni nekünk. És bár az utóbbi időben, főleg a Netflixen, megcsillogtatta másfajta tudását is, hogy drámai szerepekben is elképesztően jól játszik, az az Oscar-díj még várat magára, valószínűleg a sok gagyibb komédia miatt.

Az Apafej volt az egyik nagy áttörés, az ikonikus film, amelyet már több mint 23 évvel ezelőtt mutattak be a mozikban. A film egy olyan 'nagyfiúról' szól, akinek hirtelen, egy rövid időszakra apává kell válnia, ez pedig számára egészen meghökkentő eseményeket hoz.

23 év rengeteg idő, és elképesztő eredményekre tudsz jutni egy-egy régi film felelevenítése után, ha megnézed, hogy a szereplőik hova jutottak.

Tudjátok, hogy az Apafej kis gyermekfőszereplője például az a srác, akivel most a világhírű magyar modell, Palvin Barbi is jár. Szinte hihetetlen, de Julian McGrath szerepét a Sprouse-testvérek játszották ebben a filmben, a messzi 1999-ben. A testvérpárnak ez volt az első bemutatkozása a mozikban, és rögtön óriási sikert arattak.

Dylan Sprouse-zal később készült az MTV YouTube-csatornájára egy olya nvideó is, amikor már felnőttként reflektál egy akkoriban vele készült interjúra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás