promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szemtelenül átverte a rajongóit Billie Eilish, ez aztán ritka aljas húzás volt tőle
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik fellépésén tett valami igazán botrányosat a pimasz énekesnő.

Bő két évtizede tartják meg több-kevesebb rendszerességgel a Coachella zenei fesztivált Kaliforniában. Az esemény egyre nagyobb presztízsre tett szert, és immár a világsztárok sem tartják cikinek, hogy megjelenjenek rajta.

Az idei rendezvényre április második felében került sor, és egyebek mellett a vadóc Billie Eilish is színpadra lépett. A 20 éves énekes a napokban ugyanakkor azt is elárulta, hogy egy alkalommal csúnya turpisságot követett el: a hasonmását ugráltatta a közönség előtt.

A Coachella nyitányán az egyik táncosát kérte fel a helyettesítésre, mégpedig fekete parókában, maszkban és napszemüvegben, ráadásként pedig a cipőjét és a zokniját is odaadta neki, így még az édesanyja sem ismert volna rá, nemhogy a fényekben villogó színpad előtt kavargó tömeg.

Mindez új lehetőséget nyit meg a világsztárok előtt, legközelebb el sem kell menniük az élő koncertekre, ha a rajongóik ennyire hiszékenyek. Persze ez igen aljas húzás lenne, hiszen az emberek rengeteg pénzt kifizetnek azért, hogy valóban a kedvencüknek tapsolhassanak.

„Felállítottam a színpad hátuljára, és megvártuk, amíg kialszanak a fények. Tényleg senki nem sejtette, hogy nem én vagyok. És amíg ő odafenn volt, én egy nagy fekete kabátban, sárga láthatósági mellényben, kapucniban és szemüvegben várakoztam”

– fejtette ki részletesebben Billie Eilish. Hogy miért tette mindezt? Nos, azt nem árulta el, a fiatal, pimasz énekestől azonban sohasem állt távol a polgárpukkasztás. Talán az egész sztárvilágot ki akarta figurázni azzal, hogy elkövette ezt a kissé gyerekes csínyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás