promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó hírt kaptak a Stranger Things rajongók: fontos szereplő hal meg a 4. évad végén?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy jóval brutálisabb és szomorúbb lesz a Stranger Things 4. évadának vége, mint hittük.

Rendesen kicentizték a készítők a nagy sikerű Stranger Things 4. évadának elkészítését, ugyanis hiába volt egy világjárvánnyal megspékelt 3 évük ahhoz, hogy megcsinálják a szezon mind a 9 részét, a kijelölt, május 27-es premierdátumig csupán 7 epizóddal tudtak szolgálni – így a Netflix 2 részre szedte Tiziék legújabb, minden eddiginél félelmetesebb kalandját, és ez nem minden rajongónak tetszett, hiszen pont az izgalmak tetőfokán értek véget az események, és csak július 1-én kapjuk meg a nagy finálét.

Annyit már lehet tudni, hogy a Stranger Things 4. évadának maradék 2 részében nagyon durva jelenetekre és még szívszorító halálesetekre is számíthatunk, így jobban tesszük, ha felkészítjük a lelkünket arra, hogy hatalmas változások jönnek a kedvenc sorozatunkba.

Már csak az a kérdés, hogy kitől kell búcsúznunk, bár a Netflix egy csúnya bakinak köszönhetően már lelőtte az egyik karakter sorsát:

Mivel a Stranger Things 4. évadának eddig bemutatott 7 része elképesztően sikeres lett, így jelenleg a fél világ az utolsó két epizódot várja, hátha hőseinknek sikerül végül legyőzniük a gonosz Vecnát, aki a Hellyel Lefeléből is képes elképesztő gonoszságokat elkövetni a mi világunkban – az új előzetes alapján pedig az még csak a jéghegy csúcsa volt, amit eddig láthattunk tőle, ugyanis most fog csak igazán beindulni a rettenetes szörnyeteg.

A finálé rövid kedvcsinálójában láthatjuk, hogy gyakorlatilag az összes eddig megismert történetszál egy óriási csatához vezet, így nemcsak a szuperképességekkel rendelkező Tizinek kell megküzdenie a gonosszal, hanem mindenki másnak is – és minden bizonnyal ez okozza majd a vesztüket is.

Igaz, hogy már nem kell sokat várni a 4. évad utolsó kér epizódjáig, hiszen nincs messze július 1-e, de ilyenkor a legrosszabb, mivel a rajongók szenvedve számolják vissza a napokat, hátha attól hamarabb érkezik meg a Stranger Things nagy leszámolása, ami valószínűleg tele lesz kellemes és kellemetlen meglepetéssel – a készítőket ismerve van rá esély, hogy rendesen megtépázzák a lelkünket pár brutális húzással.

Itt lehet megnézni a magyar feliratos, új előzetest, ami a Stranger Things 4. évadának utolsó két részéhez készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás