promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan hírt kaptak Nicolas Cage rajongói, hogy rögtön megkívánják a húsos barackot
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon megnyugtató dolog derült ki az Ál/Arc folytatásáról.

Nicolas Cage egy igazi ikon, akiért milliók vannak oda, akár jó, akár rossz filmben szerepel. Talán ő az egyetlen olyan színész, aki képes az egyik pillanatban hollywoodi blockbusterekben, a másikban pedig kisköltségvetésű kamaradrámákban szerepelni úgy, hogy mindig elképesztő alakítást nyújt – látszik rajta, hogy egyszerűen imádja, amit csinál.

Nemrég mutatták be A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című filmet, amiben Nicolas Cage „önmagát” alakítja, és csúnyán kifigurázza azt a jelenséget, ami körülveszi őt – az alkotás egyenesen zseniális lett, itt lehet elolvasni róla a kritikánkat.

Nicolas Cage a '90-es évek közepén sokak meglepetésére igazi akciósztár lett az olyan filmeknek köszönhetően, mint például A szikla, a Con Air - A fegyencjárat vagy az Ál/Arc, amiben John Travoltával cserélnek arcot – utóbbi alkotás egyenesen kultikus státuszba emelkedett az évek alatt, így nem csoda, hogy sokan felkapták a fejüket, mikor kiderült, hogy Hollywoodban egy új Ál/Arc filmen dolgoznak.

Az Ál/Arc rajongói örültek is, meg nem is a hír hallatán, hiszen nem lehetett tudni, hogy egy rendes folytatásról, vagy esetleg egy felesleges remake-ről van szó, de most az író/rendező, Adam Wingard (Godzilla Kong ellen) mindenkit megnyugtatott:

Az új Ál/Arc film bizony folytatni fogja az előző részt, ráadásul Nicolas Cage-re is számítanak benne.

Adam Wingard szerint ez az eddigi pályafutásának legnehezebb munkája, hiszen ki kell elégítenie vele az Ál/Arc rajongókat úgy, hogy közben a modern közönséget is kiszolgálja – még jó, hogy Nicolas Cage egyszer már jelezte, hogy szívesen szerepelne a folytatásban, így minden adott, hogy igazán ütős legyen a film.

Mivel még nincs kész a forgatókönyv, így egyáltalán nem lehet tudni, hogy mikor kerül bemutatásra az Ál/Arc 2, illetve egyelőre még arról sincsenek információk, hogy esetleg John Travolta is visszatér-e – bár nélküle nem lenne az igaz, így reméljük, hogy valahogy őt is sikerül meggyőzni.

Íme egy ikonikus részlet az 1997-ben bemutatott Ál/Arcból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás