promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, melyik Marvel-filmben szerepelhet először Deadpool
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem, nem a saját filmjében.

A Marvel Stúdió bejelentette, hogy elkészítik a saját Öngyilkos osztag-filmjüket, a Thunderbolts-ot, aminek forgatókönyvét a Fekete Özvegy és a Thor: Ragnarök szkripjét is jegyző Eric Pearson írja, a rendezője pedig Jake Schreier lesz, aki korábban A robot és Frank című filmet, illetve a Jim Carrey főszereplésével készült Most nevess! című sorozat egyes részeit dirigálta.

[[cikk]]

A Thunderbolts még 1997-ben mutatkozott be A hihetetlen Hulk 449-dik részében, és olyan jó útra tévedett vagy kényszerített gonosztevőkből áll, akiket a kormány titkos küldetésekre küld. Ennek a csapatnak alapító tagja Zémó báró, aki már az MCU-ban is többször szerepelt Daniel Brühl megformálásában. A karakter először az Amerika kapitány: Polgárháború-ban tűnt fel, majd kiemelt szerepet kapott A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban is.

Hogy a Marvel pontosan mely karaktereket fogja még behúzni ehhez a filmhez, azt egyelőre nem tudni, csupán spekulációkat olvasni. Szóba került Yelena Belova, a Tél Katonája, Taskmaster (Fekete Özvegy), Szellem (A Hangya és a Darázs), U. S. Agent (A Sólyom és a Tél Katonája), Förtelem (A hihetetlen Hulk), a Szellemlovas, de még Deadpool is.

Utóbbival kapcsolatban már korábban bejelentették, hogy hamarosan ő is csatlakozik az MCU-családhoz, a Deadpool 3. forgatókönyvén már javában dolgozik az első részt is jegyző Rhett Reese és Paul Vernick, de a kreatív munkából Ryan Reynolds is nagyban kiveszi a részét. Kevin Feige ígérete szerint a Deadpool 3. része nem egy családbarát mozi lesz, pontosan ugyanaz várható, mint az első két filmben, de egyelőre nagyon nehéz összehozni, hogy a nagydumás hős hogyan is kerüljön át a Fox X-menes univerzumából az MCU-ba.

Ez azt jelenti, hogy az új Deadpool filmet leghamarabb is csak 2024-ben láthatjuk majd, ezért a rajongók úgy vélik, hogy a karakter első MCU-s szereplése a Thunderbolts-ban várható. Igaz, ugyanilyen remények voltak a Doctor Strange az Őrület multiverzumában előtt is, ott azonban Ryan Reynolds még nem köszönt be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás