promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentések jöttek a Star Wars-sorozatokról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennek minden Star Wars-rajongó örülni fog.

Jelenleg is nagy sikerrel fut az Obi-Wan Kenobiról szóló minisorozat a Disney+-on, és már elindult a Rosario Dawson főszereplésével készülő Ahsoka-sorozat forgatása is.

A Disney és a Lucasfilm folyamatosan jelenti be az újabb filmeket és sorozatokat, amelyek mind a messzi-messzi galaxisban játszódnak, és most az is kiderült, hogy mikor érkeznek a következő szériák.

Az Obi-Wan Kenobi után nem sokáig maradunk Star Wars nélkül, ugyanis már nyár végén debütál a Zsivány Egyes-ben megismert Lázadó, Cassian Andor százados életéről szóló spin-off sorozat, ami a címszereplő otthonának elpusztításával indul majd. Ezek után ugrunk egyet az időben, már a felnőtt Andort követhetjük, aki rájön, hogy nem menekülhet örökké. Új otthonra talál (ez lesz a sorozat fő helyszíne - a szerk.), azonban idővel az itt élők elkezdenek radikalizálódni. Andor új otthona mellett megismerünk majd egy másik bolygót, ami a Birodalom gyarmata lesz, és végigkövethetjük, hogy az új rezsim hogy terjeszkedik és pusztít el mindenkit, aki az útjába kerül.

Diego Luna mellett kiemelt szerepe lesz a sorozatban Genevieve O’Reilly, aki csakúgy, mint A Sithek bosszújában és a Zsivány Egyes-ben, most is Mon Mothma szenátort fogja alakítani. Diego Luna szerint az Andor-sorozat egy menekülttörténet lesz, amiben a későbbi Lázadó századost úgy ismerhetjük majd meg, mint egy cinikus és elveszett forradalomkerülőt.

Az Andor-sorozat első évada 12 részből fog állni, és már most 3 évadosra tervezik.

[[v1]]

Új információk érkeztek A mandalóri című széria 3. évadáról is. Bár korábban lehetett arról hallani, hogy már idén nyáron debütálnak az új epizódok, most kiderült, hogy még egy darabig nélkülöznünk kell Din Djarint és Grogu-t. A mandalóri 3. évada 2023 februárjában kerül fel a Disney+-ra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás