promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg elbújhat mellette? Ezt a szívtipró férfit szerette Katalin hercegné, mielőtt a brit királyi család tagja lett
Borítókép:  (Images/Polaris) Picture Agency/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindig előkerülnek az exek, a bulvár már csak ilyen.

Nagy-Britannia most egy témával foglalkozik, de nagyon, méghozzá a brit királyi családdal. Az elkövetkező napok csakis róluk fognak szólni, ugyanis négynapos extra ünnepség vette kezdetét II. Erzsébet trónralépésének hetvenedik évfordulója alkalmából. Ez az ünnepség pedig nagyszerű alkalom arra is, hogy a család apró-cseprő dolgaival is foglalkozzon a bulvár, olyan témákkal, amelyek már egyáltalán nem befolyásolják a jelent, mégis nagyon érdekesek lehetnek.

Sokszor pedig egészen döbbenetesek.

A FemCafé most Katalin hercegné egyik régi expasijával foglalkozott bővebben, akivel Katalin még jóval Vilmos herceg előtt járt. A hercegnének nagyon sok kapcsolata volt az előtt, hogy beházasodott volna a brit csúcsfamíliába. Többek között Willem Marx, aki egy igazán szívtipró férfi, vele még a Marlborough College-ban ismerkedett meg Katalin, iskolatársak voltak.

Azt lehet tudni, hogy nagyon szerelmesek voltak, de arról már sehol nem lehet olvasni, hogy végül mi vetett véget a kapcsolatuknak. Sőt, a páros a szakítás után is szoros kapcsolatba maradt, olyannyira, hogy Katalin meg is hívta Willem-et az esküvőjére, és ez megtörtént később fordítva is.

Willem Marx amúgy újságíróként dolgozik Londonban, így a YouTube-on is lehet találni olyan riportokat, amelyekben meg is szólal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás