promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox fullosan átlátszó ruhában, szinte minden látszik - a kép felrobbantotta az internetet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox kinyílt, akár egy gyönyörű virág.

Megan Fox nemrégiben töltötte be a 37. életévét, nagyon repül az idő, ezt most így ebben a pillanatban summázhatjuk is. A sztár pedig egy nem mindennapi, sztároktól hemzsegő puccparádén ünnepelte a jeles napot. A Transformers sztárja szörnyen szexi képeket is posztolt az ünnepségről. A gyönyörű modell amúgy hamarosan egy új filmben is feltűnik majd, amit ráadásul a reneszánsz fickó köntösében bújkáló pasija, a vagányan művészlelkű Machine Gun Kelly rendezett.

A film címe Good Mourning, és az első plakátok már nagyon sokat sejtetők. Megan Fox elképesztő módón pucsít, erről az ikonikus jelenetről pedig korábban készítettünk is egy galériát, amelyet IDE kattintva sasszemekkel is megnézhettek.

A film főszereplője amúgy Machine Gun Kelly, aki nagy választás előtt áll, a szerelem/a szeretett dolgo vagy éppen a karrier. Az első értékelések alapján a film nem sikerült annyira jól, viszont az, hogy Megan Fox szerepel benne, nagyon sokat fog dobni azon, hogy megnézzük-e majd, kíváncsiak leszünk-e az alkotásra.

Machine Gun Kelly szerint amúgy Megan egy komikus zseni. A filmből már korábban jött ki egy előzetes:

[[vid1]] 

Megan Fox pedig nemrégiben ezt a fotót posztolta Instagram-oldalára, amely valószínűleg ismét csak növeli a kedvünket abba az irányba, hogy megnézzük majd az új filmjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás