promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: lekerül a képernyőről a TV2 produkciója
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy soha nem tér már vissza.

Április 10-én, közvetlenül az Exatlon Hungary All Star döntője után debütált a TV2 vadonatúj sorozata, a Pepe, melynek főszerepét Mucsi Zoltán és Simon Kornél játssza.

A sorozat eredetileg egy spanyol formátum, a "Pepe's Beach Bar" magyar változata, aminek középpontjában egy csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző áll. Annak tulajdonosa Pepe, a duplapaníros krokett koronázatlan királya, a fritőzben sütés nagymestere. Amikor egy nap Kollár Gábor, az ország minimalista sztárséfje bevásárolja magát az éttermébe, Pepe még nem tudja, hogy mindez csak azért történik, mert Gábor apja a halálos ágyán elárulta, nem ő az édesapja, hanem Pepe és kéri, mentse meg a pecsenyézőt és a családot. A magyar gasztronómia sármőre határozott elképzeléssel áll neki, hogy Michelin csillagos éttermet faragjon a kifőzdéből, miközben szép lassan megismerkedik új családjának tagjaival, és Dunaszéphely lakóival.

A széria mind ez idáig közepes, de stabil nézettséggel futott a TV2-n, de hamarosan lekerül a képernyőről. Ugyanis elérkeztünk az 1. évad befejező, 10. epizódjához, amit június 5-én, Pünkösdvasárnap 18:55-től láthatunk.

A TV2 Csoport egyelőre nem jelentette be, hogy a sorozatnak berendelik-e a 2. évadát, így jelen pillanatban még kérdéses, hogy valaha is visszatér-e még a sorozat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás