promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége! Johnny Depp totál kikészült a tárgyaláson, és nem Amber Heard-től, hanem valami egészen bizarr dologtól
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Karib-tenger kalózai sztárja egyszerűen nem bírta.

Már eddig is elképesztő dolgok derültek ki az év egyik médiacsúcseseményén, amelyen Amber Heard és Johnny Depp a főszereplők. Az egykori szerelmespár most elképesztő titkokat oszt meg a nyilvánossággal a tárgyalásokon, ezek között pedig rengeteg bizarr, fura, különös és kissé gyomorforgató is akad. És miközben az idő halad előre, már nehezen lehet meglepődni bármin is, a per meg néha olyan, mintha a két szereplője folyamatosan szerepeket játszanának.

Johnny Depp kapcsán szinte az összes szerepe beugorhat, Willy Wonkától kezdve Jack Sparrow-on át egészen Ollókezű Edwárdig.

Johnny Depp sokszor nagyon higgadt, rengetegszer pedig meglehetősen szarkasztikus is. Ám akadnak olyan pillanatok, amikor teljesen megborul ő is, mivel a tárgyalóteremben néha egészen furcsa alakok is megjelennek. Ilyen volt például legutóbb Dr David Spiegel pszichiáter, aki Amber Heard mellett tanúskodott.

Spiegel amúgy korábban idiótának nevezte Johnny Deppet. Pedig még nem is találkoztak.

Johnny Depp ügyvédje pedig most megkérdezte a szakembertől, hogy befolyásolta-e a színész valamelyik szerepe, és látta-e például a Charlie és csokigyár című filmet. Spiegel értetlenül állt a kérdés előtt, végül válaszolt egy nemmel.

De nem ez volt a legfurcsább, hanem az, ahogyan a kérdés és a válasz közben fura nyelvmozdulatokat csinált. A Youtube-ra feltöltött videón is látszik, hogy ettől Johnny Depp és az ügyvédje is totál ledöbbent.

(via Noizz)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás