promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Netflix eddigi legdrágább filmjének akciódús előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készült A szürke ember állítólag 200 millió dollárjába került a Netflixnek.

A Russo testvérek előtt minden ajtó kinyílt a Bosszúállók: Végjáték gigantikus sikere után, ők pedig úgy döntöttek, hogy hoznak nekünk egy tökös akciófilmet a Netflixre. A szürke ember a streamingóriás eddigi legdrágább filmje a 200 millió dolláros, vagyis nagyjából 72 milliárd forintos költségvetésével, de ha meglátjuk az előzetest, és hogy kik szerepelnek benne, valószínűleg rögtön rájövünk, hogy mire kellett ez a rengeteg pénz.

A szürke emberben egy elit titkosügynök (Ryan Gosling) sötét ügynökségi titkokra bukkan, ezért utána ered egy másik, már-már pszichopatának nevezhető ügynök (Chris Evans), nehogy kitudódjanak a nem kívánatos információk – közben pedig szinte a világ összes bérgyilkosát is ráküldi, így megindul a nemzetközi hajtóvadászat.

A rövid kedvcsináló alapján kapunk pár fantasztikusan látványos akciójelenetet és egy-két humoros beszólást is, szóval minden adott, hogy a Russo testvérek elhozzák nekünk a nyár egyik legjobb, legszórakoztatóbb filmjét – az pedig már csak hab a tortán, hogy Ryan Gosling és Chris Evans mellett még olyan színészek szerepelnek az alkotásban, mint például Billy Bob Thornton, Regé-Jean Page vagy Ana de Armas, aki a 007 Nincs idő meghalni című James Bond-kalandban már bebizonyította, hogy bárkit le tud nyomni.

Itt lehet megnézni a július 22-én a Netflixre érkező A szürke ember magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás