promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémálmaink lesznek, ha meglátjuk Christian Bale-t a Thor 4. új előzetesében
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pucér Thor, rémisztő Christian Bale, és pocakos Russell Crowe a Thor: Szerelem és mennydörgés új előzetesében.​

Július 7-én debütál a mozikban a következő Marvel-film, a Thor: Szerelem és mennydörgés, ami minden szempontból egy sokkal őrületesebb, parádésabb, és látványosabb produkció lesz, mint eddig bármelyik Thor.

Nemrég egy rövidebb kedvcsinálóban már megcsodálhatjuk Natalie Portman Hatalmas Thorját, ahogy a magasba emeli a Mjölnirt, de a mostani, nagy előzetes már jóval többet mutat meg Taika Waititi képregényfilmjéből.

Bár a studió a Doctor Strange az Őrület multiverzumában-t reklámozta be úgy, mint a Marvel első horrorfilmjét – és nyilván az a film is több ízben megidézte a műfajt –, mégis a Thor 4. része miatt lehetnek majd igazi rémálmaink. Az új előzetesben ugyanis feltűnik a Christian Bale által megformált Gorr, az istenek mészárosa, aki már a képregényekben sem egy barátságos külsővel megáldott lény, de az egykori Batmant sikerült még annál is fenyegetőbbé és rémisztőbbé maszkírozni.

Taika Waititi nemrég azt mondta, hogy Christian Bale lesz a Marvel Moziverzum eddigi legjobb gonosztevője, és már ebből a pár másodpercből kiderült, hogy a rendező bizony nem túlzott. Bár a Thor 4. része is telis-tele lesz humorral, ráadásul a mennydörgés istene most először pucéran is megjelenik majd a filmben, kétségtelen, hogy Gorr hatalmas vérfürdőt és mészárlást fog rendezni az istenek között, és könnyen lehet, hogy ezúttal Thort is utoléri a végzete.

A Thor: Szerelem és mennydörgés-ben Chris Hemsworth, Natalie Portman, és Christian Bale mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Chris Pratt (Űrlord), Karen Gillan (Nebula), Tessa Thompson (Valkűr), Melissa McCarthy (Hela), és Russell Crowe (Zeusz).

Szerény véleményem szerint Christian Bale személyében nekünk van a legjobb gonosztevőnk a Marvel Moziverzum egész eddigi történelméből"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás