promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus elképesztően jól néz ki hosszú hajjal, és a kis fekete ruhában, ami már majdnem hálóing
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőt ezúttal az édesanyja kísérte el egy puccos rendezvényre.

A botrányhősnő énekes, Miley Cyrus idén novemberben már a 30. születésnapját ünnepelheti. Talán ezért is van, hogy az utóbbi időszakban némileg átalakult, kissé talán megszelídült, a megjelenése pedig kifejezetten nőiessé vált.

A nyelvét a kamerákba nyújtogató, tetkókkal kivarrt, fiús kinézetű vadóc megnövesztette szőke haját, és egyre gyakrabban olyan rucikba bújik, hogy azzal az érett férfiak figyelmét is rögtön felkelti.

Az énekesnő legutóbb New York-ban vett részt az NBC csatorna vacsorapartiján, és persze óriási feltűnést keltett. Egy selyemfényű, spagettipántos kis fekete ruhába bújt, amely távolról inkább hálóingre hasonlított, nem véletlen tehát, hogy a fotósok is bőszen kattogtattak a popsztár megjelenése után. A neccharisnya és a fekete magas sarkú cipő már csak hab volt a tortán.

A mindentudó bulvársajtó rögtön kielemezte, hogy a ruha John Gallianótól származik, a kiegészítők pedig a Dolce & Gabbana cuccai. Az énekesnő ezúttal az édesanyja, Tish Cyrus társaságában vett részt a Marea nevű puccos olasz étteremben tartott rendezvényen. Az 54 éves anyuka sem nézett ki rosszul az ezüstszínű overáljában.

A magát pánszexuális (mindkét nemhez vonzódó) nőként leíró Miley házassága két éve ért véget Liam Hemsworth ausztrál színésszel. Mostanában azt rebesgetik, hogy a dobos Maxx Morandóval jár, az NBC vacsorájára azonban mégsem a férfi kísérte el.

A 172 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán sem bukkan fel a férfi, de ez persze nem jelent semmit. Vigaszként ott szintén megcsodálhatjuk a szőkeséget a csodás fekete ruhájában, sőt reggeli teázgatás közben is, meglehetősen hiányos szerelésben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás