Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mellbimbót és tevepatát villantott Nicole Scherzinger, meggondolatlanul perdült táncra

Mellbimbót és tevepatát villantott Nicole Scherzinger, meggondolatlanul perdült táncra

Zene, Film & Kultúra

Mellbimbót és tevepatát villantott Nicole Scherzinger, meggondolatlanul perdült táncra

Zene, Film & Kultúra

Promotions 06:06

Hamarosan új szólóalbummal is jelentkezik, miután a Pussycat Dolls turnéja meghiúsult.

Idén már 44 éves lesz Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls lánycsapat énekesnője, de bőven letagadhatna a korából. Ezt minden bizonnyal ő is tudja magáról, ugyanis sorra rakja ki az izgatóbbnál izgatóbb videókat, megerősítve az előbbi állítást.

Egyik legutóbbi magamutogatása azonban viccesen sült el, mert a gondtalan tánc közben jó néhány bakit is vétett. A tevepatát maga is észrevette, vagyis azt, hogy a nadrágja a combjai között erősen bevágott, de a másik butaságát aligha.

Miközben ugyanis mozgás közben néha a mellkasához nyúlt, lassan a melltartóját is félrecsúsztatta, és láthatóvá tette az egyik gömbölyű mellének fekete mellbimbóját. Emiatt persze kevesen szólták meg, sőt több férfi is megjegyezte, hogy egészen elgyengült a látványtól.

Nicole sem jött zavarba a többszörös bakitól, képes volt a dolog mókás oldalát nézni. A poszt egy nap alatt 134 ezer lájkot és 1500 hozzászólást produkált, szóval az énekesnő elérte célját, ismét sikerült komoly figyelmet irányítania magára.

Azért is igyekszik fenntartani az érdeklődést, mert nemrég bejelentette, hogy egy új albumon dolgozik. Mivel a Pussycat Dolls újraegyesítő turnéja befuccsolt (javarészt egyébként az ő hibájából), így most szólóban próbálja elkápráztatni rajongóit.

Nem először teszi ezt, legutóbb 2014-ben rukkolt elő saját albummal, ám a Big Fat Lie csúnyán megbukott, az Egyesült Királyságban csupán a 17. helyig tudott felkapaszkodni a toplistán, és mindössze két hetet töltött el a Top 100-ban.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria