promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stan Lee feltámad, és visszatér a Marvel-filmekbe
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney feltámasztja Stan Lee-t, hogy még 20 évig szerepeljen a Marvel-filmekben.

Stan Lee 2018-ban bekövetkezett haláláig mindegyik Marvel-filmben elvállalt egy cameo-jelenetet, utolsó léleksimogató felbukkanását a 2019-ben bemutatott Bosszúállók: Végjáték-ban láthattuk.

Azóta fel sem merült, hogy a Disney vagy a Marvel Studios digitális technológia segítségével megpróbálja feltámasztani a Marvel Atyját, hogy továbbra is megmaradjon az MCU alkotásainak két legfőbb ismérve: a stáblistás jelenetek és a Stan Lee-cameók.

Azonban a The Hollywood Reporter most arról írt, hogy a Marvel egy 20 évre szóló szerződést kötött a Genius Brands Internationallel és a POW! Entertainmenttel, hogy használhassák Stan Lee figuráját a jövőbeli filmjeikben és tévés produkcióikban, emellett megjelenhessen a Disney vidámparkjaiban és a merchandisetermékekhez is felhasználhassák.

Persze a Marvel Studios-nál egyelőre nem döntötték el, hogy visszahozzák-e a Stan Lee-cameókat, és nem biztos, hogy a rajongók örülnének annak, hogy kedvenc képregényhőseik megalkotójának emlékét ily módon gyalázzák meg a saját hagyatékában.

Andy Heyward, a Genius Brands vezérigazgatója azt írta egy nemrégiben kiadott nyilatkozatában, hogy

„ez biztosítja, hogy Stan a digitális technológiának, az archív felvételeknek, és más módoknak köszönhetően tovább éljen a legfontosabb színhelyeken, azaz a Marvel-filmekben és a Disney vidámparkjaiban. Ez egy elég sok mindenre kiterjedő megállapodás”.

Az alábbi videóban láthatjátok Stan Lee összes cameóját 2000-től 2019-ig, melyek között egy DC-film is szerepel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás