Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kellemetlen: G.w.M olyat tett, hogy utána nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie

Kellemetlen: G.w.M olyat tett, hogy utána nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie

Zene, Film & Kultúra

Kellemetlen: G.w.M olyat tett, hogy utána nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:11

G.w.M elmondása szerint ez nem jellemző rá, de most mégis kénytelen volt megtenni.

Jelenleg G.w.M az ország egyik legfelkapottabb arca, és nemcsak azért, mert összejött az egykori szépségkirálynővel, Kulcsár Edinával, hanem azért is, mert magyarok milliói imádják a slágereit. Nem csoda, hogy szinte folyamatosan fellépni jár, hiszen rengetegen szeretnék élőben is hallani a zenéit, de most történt egy kifejezetten kellemetlen dolog: elmaradt az egyik koncertje, így nagyot csalódtak a rajongói – a rapper a közösségi oldalán árulta el, hogy miért döntött így.

„Ne haragudjatok! Elcsúszott az egész, nem volt jó a hangtechnika, egyszerűen a mikrofon nem akart életre kelni, elment belül. Akkor raktak minket már a színpadra – biztos volt valami csúszás, azt nem tudom –, amikor nekem már úton kellett volna lennem a következő fellépésre, ugyanis három van. Szóval ne haragudjatok, nem vall rám, nem szoktam ilyet csinálni. Akik miattam jöttek, azoknak ezer puszi, ne haragudjatok, bepótoljuk, jó?”

– magyarázkodott G.w.M az Insta Storyjában.

A legtöbb előadó számára bevált módszer, hogy egy nap több fellépést is letudnak, viszont ennek az a veszélye, hogy ha például az első helyen csúszás van, az a többi koncertre is hatással van – sajnos G.w.M-mel is ez történt, így érthető módon kénytelen volt lemondani az egyik produkcióját, hogy a másik helyen ne okozzon gondot.

A visszajelzések alapján sajnos még a magyarázkodás ellenére is sokan elkeseredtek emiatt, hiszen nagyon várták már, hogy élőben is hallhassák G.w.M legújabb slágerét, aminek itt lehet megtekinteni a klipjét:

Borítókép: youtube.com/Partizán (screenshot)