promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolog rejtőzik Csonka András lakása alatt, élő adásban tudta meg
Borítókép:  FEM3 Café/Screenshot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A LifeTV reggeli műsorában, az Ébredj velünk!-ben különleges téma volt terítéken.​

A LifeTV reggeli adásában csütörtökön egy igazán különleges beszélgetés zajlott le, hiszen a stúdióban az egyik műsorvezető, Csonka András olyat tudott meg, amire valószínűleg soha nem is számított volna. A felvételeket a 24 szúrta ki. A műsorba meghívták Kovács-Magyar András feltalálót, szellemi gyógyítót, aki egy szellemeket kimutató géppel érkezett a helyszínre.

A gép amúgy arra is választ tud adni a földsugárzás alapján, hogy a vizsgált alany jó helyen fekszik-e.

A feltaláló később a másik műsorvezetőt, Holdampf Lindát rákötötte a műszerre, a műsorvezetőnek a kezeit kellett ráhelyeznie a finom műszerre, majd 40 másodperc után a gép elkezdte kiírni az adatokat.

A feltaláló azt is elmondta, hogy a világon ez az első ilyen készülék. Az is kiderült, hogy a műsorvezetőn nincs szellem, és otthon is jó helyen fekszik. Majd Csonka Andrásra került a sor, a magyar feltaláló pedig elmondta a műsorvezetőnek:

"Drága András, nincs rajtad szellem. Azt viszont elmondhatom, hogy odahaza, ahol a fekhelyed van, ott egy geopatikus földsugárzás fölött fekszel. Ez egy vízér."

Csonka András hozzátette, hogy nem tud elköltözni, sőt, az ágyát sem tudja mozgatni. Kovács-Magyar András azonban elmondta, hogy akár 40–50 centi is megoldást jelenthet.

A teljes műsort IDE kattintva lehet megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás