promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél és Istenes Bence fél Magyarországot meglepte, közös képpel tudatták
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárpár közös képet posztolt.

A sztárpár, akik korábban együtt szerepeltek az RTL Klub nagysikerű műsorában, az Álarcos énekesben is, az elmúlt időszakban nagyon kevés közös fotóval jelentkeztek közösségi oldalaikon. Így sokan aggódni kezdtek az online terekben a kapcsolatukért is. A páros kapcsolatával amúgy több bulvárlap is foglalkozott, sőt már egyes oldalakon kérdőjelesen, de a szakításukról is írtak, a Promotions is megírta, hogy korábban olyan pletykák keltek szárnyra, hogy a sztárpár kapcsolata veszélyben van.

Ám a sajtósuk mindent cáfolt.

Később pedig Istenes Bence tett olyan kijelentéseket a monogámiával kapcsolatban, ami sokaknál aggodalomra adott okot. Jöttek is újra az aggódó hozzászólások, hogy minden rendben van-e a kapcsolatukkal.

De a páros mindig csattanós válaszokat adott a pletykákra. Korábban például egy Insta Storyt tettek ki, amelyben a legnagyobb összhangban és harmóniában főznek együtt a konyhában. Most pedig szó szerint a legcsattanósabb választ küldtek a találgatásokra.

Az Isntagramra feltöltött képükön ugyanis éppen egy szerelmes csók látható, a galériát tovább görgetve pedig további közös képek is láthatók. Csobot Adél és Istenes Bence nagyon élvezik a közös nyaralást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás