promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kit érdekel a hangjuk? – Mutatjuk a legjobb csajokat az Eurovíziós Dalfesztiválról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A győztes dal úgysem szokott mindenkinek tetszeni, a lányokkal kapcsolatban sokkal nagyobb az egyetértés.

A sokak által imádott, mások által pedig kifejezetten gyűlölt Eurovíziós Dalfesztivált 1956 óta tartják meg rendszeresen, így idén már a 66. versenyre kerül sor az olaszországi Torinóban. A házigazdák azért nyerték el a rendezés jogát, mert tavaly Rotterdamban az ő Måneskin nevű együttesük tudott győzni.

Idén május 14-én (szombaton) kerül sor a döntőre, amelyet talán felszabadultabban nézhetünk, hiszen Magyarország sorozatban immár harmadik alkalommal nem nevezett indulót a nemzetközi dalversenyre. Oroszországot pedig kizárták, ez az Ukrajna elleni háborújuk egyik kellemetlen következménye sok más mellett.

Aki a dalokra kíváncsi, az az Eurovíziós Dalfesztivál honlapján mindegyiket meghallgathatja. Míg a zsűri igyekszik szakmai alapon kiválasztani a győztest, a nézők általában arra a nemzetre adják voksaikat, amelyek a legszimpatikusabbak számukra. És ne tagadjuk, számít az is, hogy egy csaj mennyire mutat jól a színpadon, szóval most megmutatjuk a dalverseny három legszebb énekesnőjét, akik talán pluszpontokat szerezhetnek a külsejükkel.

A máltai Emma Muscat klasszikus mediterrán szépség: igéző szemek, húsos ajkak, formás test – mi kellhet még? Ő a kis szigetország egyik legfontosabb zenei exportcikke manapság, aki nemcsak énekel, de zenét is komponál, szöveget ír, mellesleg pedig kiválóan zongorázik. Olaszországban sem először láthatják, hiszen 2018-ban már felbukkant egy ottani tehetségkutató műsorban.

A spanyol Chanel Terrero le sem tagadhatná kubai származását: temperamentumos, és őrülten izgató. Színpadon olyan produkciókban szerepelt, mint a Mamma Mia! és a Flashdance, nemrég pedig bekerült azon 5 lány közé, akik esélyesek voltak Steven Spielberg filmje, a West Side Story egyik főalakja, Anita szerepére (ezt végül Ariana DeBose nyerte el).

Végezetül emeljük ki Ciprus üdvöskéjét is, Andromachi Dimitropoulou (művésznevén Andromache) ugyanis egy magabiztos és szemtelen, gazellatestű vadóc. Németországban született, és az egész családja kapcsolódik a művészvilághoz, nem véletlen tehát, hogy ő is énekelni és táncolni kezdett. Az igazi nagy áttörést odahaza a Na Soun Psema című dal hozta meg számára 2019-ben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás