promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Darth Vader visszatért, és fenyegetőbb, mint valaha – Elképesztő lett az új Star Wars sorozat előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az Obi-Wan Kenobi sorozat legújabb előzetese, ami rendesen feltüzelte a Star Wars rajongókat.

Miután a The Mandalorian című sorozat csodával határos módon visszaadta a közönség hitét a Star Warsban, elkerülhetetlen volt, hogy újabb, a messzi-messzi galaxisban játszódó alkotásokat hozzon nekünk a Disney. Az eddigi visszajelzések alapján a május 27-én érkező Obi-Wan Kenobi széria az, amit talán a legjobban várnak a rajongók, hiszen Ewan McGregor is visszatér benne, ráadásul a zseniális John Williams művei is felcsendülnek majd, ami igazán örömteli.

Május 4-én, a Star Wars-napon nem akármivel kedveskedett a Disney a közönségnek, ugyanis megjelent az Obi-Wan Kenobi sorozat legújabb előzetese, amiben egy kicsit Darth Vader is látható az ikonikus lélegzetvételének kíséretében – és már ennyi is elég volt ahhoz, hogy az emberek szinte „megőrüljenek”, hiszen a filmtörténelem egyik legismertebb karakteréről van szó, aki hosszú évek után végre ismét feltűnik.

A mindössze 6 epizódból álló alkotás a Star Wars harmadik, illetve negyedik része között játszódik a Tatooine bolygón, ahol Obi-Wan Kenobi figyeli és védelmezi a fiatal Luke Skywalkert – és ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem várt veszély leselkedik rájuk, amit mindenképp el kell hárítania a Jedi mesternek.

Már az nagyon izgalmas, hogy Ewan McGregor ismét elvállalta Obi-Wan Kenobi szerepét, az pedig egészen hihetetlen, hogy Hayden Christensen is visszatér Darth Vaderként – vagyis minden bizonnyal epikus, látványos csatára számíthatunk kettejük között, hiszen bőven van mit „megbeszélniük”.

Itt lehet megnézni a május 27-én a Disney+-ra érkező Obi-Wan Kenobi előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás