promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban levideózta a férj a feleségét, a nő olyat csinál, amitől sok férfi azonnal frászt kap, a felvétel rögtön felrobbantotta a netet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi felvétel.

A TikTok megint olyan tartalomnak adott helyet, amely más platformra lehet, hogy sosem került volna fel, de ha fel is került volna, valószínűleg nem söpört volna be ekkora népszerűséget, mint ezen a közösségi oldalon.

Magyarországon is elképesztően népszerű lett az a videó, amelyet egy férfi töltött fel az internetre a feleségéről. Valószínűleg 1000-ből 999 férj nem tette volna meg ezt a feleségével, a történet és a véletlen azonban megtalálta éppen azt az egyet, aki olyan helyezetbe került, hogy a kezébe akadt egy ilyen felvétel, és volt mersze azt megosztani több millió emberrel is.

Rebecca, a feleség elment kikapcsolódni a barátaival, a kezdetek kezdetén még csak arról volt szó, hogy egy laza és gyors ebédet eltöltenek egymás társaságában. Végül egy hétórás koktélozás lett a vége, Rebecca ezek után elindult haza. A házig simán el is ment, ám a házba való bejutással már akadtak problémák. 

Egy kamera rögzített mindent, a nő pedig nem tudott a felvételekről. A videón látni lehet, ahogy kiszáll az az autóból, de teljesen elveszti az egyensúlyát, majd a kocsi elé zuhan a bekoktélozott feleség.

A férje a TikTok-ra feltöltött videó mellé még vicceskedve azt is odaírta, hogy felesége a hétórás gyors ebédről megérkezett. És feltette azt a kérdést is a felvételhez írt posztban, hogy vajon bejut-e a lakásba?

A videó, amit a Twitteren a LadBible nevű oldal osztott meg, rövid idő alatt nagyon felpörgött, szinte felrobbantotta az internetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás