promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone megválaszolta a nagy kérdést: ha harcolnának, akkor Rambo vagy Rocky győzne?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone végre pontot tett a vitatéma végére, és ezzel rengeteg rajongói elméletet tett semmissé.

Sylvester Stallone az egyik utolsó igazi hollywoodi filmsztár, akinek a nevéhez nem egy, hanem minimum kettő ikonikus karakter is fűződik: az aranyszívű bokszoló, Rocky Balboa, illetve a könyörtelen gyilkológép, John Rambo, akik összesen már 13 filmben tűntek fel – ez pedig akárhogy is nézzük, hatalmas teljesítmény.

A rajongók sokszor vitatkoznak azon, hogy ha esetleg arra kerülne a sor, hogy Rockynak és Rambónak harcolnia kellene egymással, akkor vajon ki nyerne – Sylvester Stallone pedig most végre megválaszolta a nagy kérdést, és egy életre véget vetett a szóváltásoknak, ugyanis pontosan tudja, hogy mi lenne az összecsapás végeredménye.

„Rambo. Természetesen. Nem is lenne szó harcról, kivéve, ha a ringben történik. Először is Rambo egy igazi gyilkos. Ő szinte pszichopatává válik, mikor bekattan. Rocky pedig egy jó ember, akiben van kegyelem. A másikban nincs kegyelem”

– mondta Sylvester Stallone nemrég egy interjúban.

A világsztárnak igaza van abban, hogy Rambo jóval könyörtelenebb, és ezért veszélyesebb is, mint Rocky, ugyanis a kedvelt bokszoló egy jelentősen lágyabb és érzékibb ember, aki igaz, hogy hatalmasat tud ütni, de nem lenne képes olyan kegyetlenségre, mint az akcióhősök akcióhőse, John Rambo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás