promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az unalmas tini szoftpornó utolsó része, ami megint tele lesz szexualitással és bonyodalommal
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Befutott a Miután boldogok leszünk előzetese.

Anna Todd regénye rövid időn belül a tinédzser lányok kedvencévé vált, és hamar bestseller lett belőle. A One Direction fanfiction-ből lett romantikus történet olyan gyorsan világhírűvé vált, hogy a filmes stúdiók kapkodtak a jogokért, amelyeket végül a CalMaple Media és az Offspring Entertainment szerzett meg.

2019-ben készült el a Miután-széria első filmes etapja, aztán egyik év sem telhetett el anélkül, hogy ne kellett volna Tessa és Hardin unalomtól fuldokló, monoton kapcsolatát néznünk. A filmsorozat részről részre egyre nagyobb bukás lett, már az első része sem tudta visszahozni a gyártási költségét sem, aztán a második rész még nagyobbat hasalt. A teljes érdektelenségtől szenvedő széria 2021-ben bemutatott harmadik része aztán újabb mélypontot ért el: globális szinten fele annyit sem termelt, mint a második rész, összesen 21 millió dollárt tudott összekaparni.

Szerencsére már csak egy része maradt az unalmas tini szoftpornónak, amiben Tessa többé már nem az az aranyos és ártatlan teremtés, akit Hardin annak idején megismert. A lány már képes megérteni a fiúban forró indulatok természetét, ezért ő az egyetlen, aki képes őt kordában tartani, de még Tessa is döbbenten szembesül mindazzal a keserűséggel, ami előtör Hardinból, mikor felszínre kerülnek tragikus múltjának elfeledett, sötét részletei. Ami biztos, hogy Hardinnak szüksége van a lányra, de az igazi kérdés az, hogy vajon ez fordítva is így van? Meddig mehet el Tessa anélkül, hogy feláldozná önmagát a szerelemért?

A Miután boldogok leszünk augusztus 25-én debütál a magyar mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás