promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási magyar siker – egy népszerű amerikai sorozatban csendül fel a hazai előadó dala
Borítókép:  Pátkai Rozina official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pátkai Rozina is ledöbbent, hogy ekkora lehetőséget kap.

Rengeteg rejtett tehetség van Magyarországon, akikről nem is tudunk. Zeneileg mostanság az egyik legjelentősebb talán Sapszon Bálint, aki már régóta Los Angelesben él, és egy idő után megalkotta a Budapest Scoringot. Ez olyan tehetséges művészekből áll, akik mindenben igyekeznek kihozni magukból a maximumot és ezt nem csak Hollywoodnak továbbadni.

Már régóta dolgoznak együtt például dél-koreai filmesekkel, szóval a nevükhöz fűződik a négy Oscar-díjat bezsebelt Élősködők című film zenéje, de ők hozták össze a Squid Game muzsikáját is. Sapszon Bálint nem csak felügyeli a projektet, de filmzenéket is komponál.

Most Pátkai Rozina kapott nagy lehetőséget, mivel a szerzeménye egy népszerű amerikai sorozatban fog feltűnni.

„Nem hittem volna, hogy egy saját, magyar nyelvű dalom egy amerikai sorozat akciójelenetében fog először felcsendülni élőben, ráadásul az én előadásomban”

- idézte Rozinát a koncert.hu A sorozat rendezője több hazai előadóművész közül választott ki őt a feladatra.

Olasz felmenőkkel is rendelkező énekesnő, bossa novát játszó együttesével vált ismertté, amellyel számos hazai és nemzetközi versenyen ért el sikereket.

Rozina Partokon című dala – Benkő Dávid zongorista közreműködésével – az FBI című filmsorozatban debütál április 26-án, az egyik legnézettebb amerikai televíziós csatornán, a CBS-ben. Ez lesz a széria 4. évadának 19. epizódja „Face Off” címmel.  

A krimisorozat nálunk is fut a TV4-en - minden hétköznap este 21-kor és este 22-kor kezdődik, tehát két epizódot adnak le. A széria jelenleg a harmadik évadnál tart hazánkban, de hamarosan jön a negyedik is. Kíváncsian várjuk milyen lesz a szerzemény a sorozatban, de addig live session videóban meg lehet tekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás