promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikini, bársonyos bőr, pálmafák – Pintér Ada Mexikóban mutatta meg hibátlan alakját
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 40-hez közelítő műsorvezető három gyerek után is fantasztikusan néz ki.

Pintér Adát nem kell senkinek bemutatni, aki valaha is látott tíz percet a hajdani VIVA TV adásaiból. A szőke, mindig mosolygó egykori műsorvezető 2003-ban került a csatornához, és ott ismerkedett meg a későbbi férjével, Timóval is, akivel két fiuk született.

Az álompár már 2009-ben elvált, Ada pedig csak 2020 augusztusában ment újra férjhez, és tavaly a Máté nevű kedvesével szintén gyermekáldásnak örülhetett. A pár évek óta együtt van, és bár rövid ideig távkapcsolatban kellett élniük, most már igazi családot alkotnak.

Ezt bizonyítják azok a képek is, amelyeket Ada az elmúlt hetekben posztolt az Instagram-oldalán. Mivel Magyarországra csak küszködve érkezik a tavasz, ők úgy döntöttek, hogy rövid időre átruccannak a Föld naposabbik felére.

A posztok tanúsága szerint Németországon keresztül előbb az Egyesült Államokba utaztak, és éppen akkor járhattak New Yorkban, amikor a lövöldözés zajlott a brooklyni metrókocsin. Szerencsére ők a város másik részén voltak, így nem kerültek veszélybe.

Ada ugyanakkor elárulta, hogy ők is rengeteget metróztak, illetve mellette sétálgattak, naponta akár 25 kilométert megtéve a metropoliszban. A műsorvezető tiniként jutott el legutóbb New Yorkba, és persze nem csodálkozott azon, hogy rengeteg minden megváltozott ott.

Az igazi családi vakációt azonban a mexikói kirándulás jelentette az Isla Holbox nevű szigetre. Ez a Mexikói-öbölben lévő hosszúkás földnyúlvány, amely páratlan kikapcsolódást ígér a turistáknak. Adáék nem egy szállodát, hanem az Airbnb-n keresztül lefoglalt szálláshelyet választottak, csupán pár percre a parttól.

Az idén októberben már a 40. születésnapját ünneplő szőke szépség egy barnásvörös bikiniben is megmutatta magát, vidáman hűsölve a pálmafák árnyékában. Három szülés után is hibátlan az alakja, ez bátran állítható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás