promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lánykora óta nem mutatott meg ennyi mindent Victoria Beckham – a combja és a fekete bugyija is jól látható
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő most ünnepelte a 48. szülinapját, de meg sem látszik rajta a kor.

Miután sikeresen túlélték Brooklyn fiuk puccos esküvőjét, David és Victoria Beckham egy hajókázós kirándulással pihenték ki fáradalmaikat. Volt más ok is a barátokkal közös jachtozásra, ugyanis az egykori Spice Girls-tag énekesnő a napokban ünnepelte 48. születésnapját.

Victoria a lesifotók tanúsága szerint gondtalanul múlatta az időt Miami közelében, exfocista férjura 5 millió fontba kerülő szuperjachtján. Talán lánykora óta nem mutatott meg ennyit a testéből, mint most, hiszen miközben a fedélzeten flangált, közszemlére tette formás combjait, üldögélve pedig a fekete bugyija is gyakran elővillant.

Fotók: Profimedia

David Beckham saját magát ajándékozta meg a luxushajóval, miután olyan sok időt töltött el két „öreg tengeri medve”, a végtelen vizeket szintén kedvelő Elton John és David Furnish társaságában. Persze az új szerzeményére nem féltékeny annyira, hogy alkalmaként ne toborozza össze rajta népes családját és a haverokat. A jacht tervezésében és testre szabásában egyébként maga is tevékenyen részt vett.

Ami Victoriát illeti, a szülinapot valójában már egy méregdrága szusi-étteremben megünnepelték Miamiban, a hajókázás tehát csak a habot jelentette a tortán. Ami – mármint a torta – persze szintén jelen volt a nagy eseményen, mégpedig egy hétemeletes változat, amelyből az állandó fogyókúráiról híres szépség aligha falatozhatott sokat.

A szemfüles brit újságírók még azt is kiszámolták, hogy a Victoria által a bulin viselt ruhák összértéke 2260 font (azaz 1 millió forint) lehetett, ami aprópénz a családi vagyonhoz képest. Brooklyn esküvőjére 1,3 milliárd forintot költöttek, és még ezután is futotta nekik egy fényes szülinapi partira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás