promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszomorító hírt kaptak a magyar Netflix nézők: hamarosan olyan változás jön, aminek senki sem fog örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jobb, ha erre mindenki felkészül, ugyanis a Netflix komoly döntést hozott, ami a magyarokat is érinti.

Jelenleg nagyjából 222 millió előfizetője van világszerte a Netflixnek, ez a hatalmas szám pedig egyáltalán nem meglepő, hiszen a streamingóriás folyamatosan remek, exkluzív tartalmakkal látja el a nézőket, akik szinte egyből rákattannak az olyan sikersorozatokra, mint például a Stranger Things, Squid Game, A Bridgerton család vagy a Vaják – de még hosszasan sorolhatnánk a filmekkel együtt is, amikben a legnagyobb világsztárok szerepelnek.

A Netflix előfizetői jelenleg három csomag közül választhatnak: basic (2.490 Ft), standard (3.490 Ft) és premium (4.490 Ft), amik mind különböző szolgáltatásokat nyújtanak. A felhasználók egy ideje már panaszkodnak a tavaly októberben megemelkedett csomagárak miatt, most pedig úgy tűnik, hogy hamarosan még mélyebbre kell nyúlnunk a zsebünkbe, ha továbbra is szeretnénk élvezni a népszerű streamingplatform tartalmait.

Januárban 1-2 dollárral drágult a Netflix a tengerentúlon, így ez az áremelkedés valószínűleg még idén Magyarországra is megérkezik, ami azt jelenti, hogy a basic csomag nagyjából 350 Ft-tal, a standard 525 Ft-tal, a premium pedig 700 Ft-tal fog többe kerülni – ez függ az aktuális dollár árfolyamtól is.

Mivel viszonylag kicsi áremelkedésről van szó, így a Netflix valószínűleg nem fog túl sok előfizetőt elveszíteni, viszont az biztos, hogy senki sem örül annak, hogy többet kell fizetnie a szolgáltatásért – de reméljük, hogy egyebek között a lenti videóban látható, elvileg még idén érkező tartalmak majd kárpótolnak minket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás