promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Harry herceg és Meghan Markle megtette azt, amire a fél világ várt már
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bennfentesek részletekről is beszámoltak.

Korábban már több cikkben is foglalkoztunk itt a Promotions-ön Meghan Markle és Harry herceg Angliába látogatásának kérdésével, hiszen már több éve nem jártak a szigetországban, II. Erzsébet pedig még dédunokáját sem látta. Pedig a tavaly elhunyt Fülöp herceg emlékére nemrégiben tartottak megemlékezést, a királyi család legfontosabb tagjai részt is vettek a ceremónián, ám Meghan Markle és Harry bitonságukat érintő kérdések miatt úgy döntöttek, hogy nem evsznek részt majd az eseményen.

Ám később az is kiderült, hogy az Invictus Game-re ellátogatnak majd Hollandiába, így pedig az biztossá vált, hogy a pár tiszeteletét teszi Európában. Sok újság pedig már arról számolt be, hogy ez egy újabb fájó pont lehet II. Erzsébet számára.

Harry azonban egy váratlan fordulattal a családja felé vette az irányt először Hollandia előtt. Találkozott apjával, Károly herceggel, illetve Kamillá hercegnével is, majd összejött a nagy találkozó nagyanyjával, II. Erzsébettel is.

A The Sun pedig bennfentes információkról is hírt adott. Úgy tűnhet tehát egyelőre, hogy itt a vége Harry és Károly közötti nagy feszültségnek, de legalábbis a viszony egy kicsit elmozdult a nagyon hideg állapotból. A bennfentes információ szerint Harry békejobbot nyújtott Károlynak.

És úgy tűnhet, hogy egyelőre itt a vége II. Erzsébet és a pár közötti viszálykodásnak is, mivel II. Erzsébettel is találkozott Harry és Meghan, erre a találkozóra viszont csak úgy kerülhetett sor, őfelségének az volt a kitétele, hogy Harry először találkozzon Károllyal.

A bennfentes beszámolója szerint Károly nyilvánvalóan nagyon boldog volt a találkozótól.

Még több érdekesség érdekel a brit királyi család életéből?

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás