promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkeserítő hírt közölt a Netflix: örökre véget ér a magyarok egyik kedvenc sorozata
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix berendelte a harmadik, és egyben utolsó évadát a népszerű fantasy sorozatnak.

A Netflix előszeretettel vesz elő kedvelt könyveket/képregényeket, hogy aztán izgalmas, látványos sorozatot csináljon belőlük (gondoljunk csak Az Esernyő Akadémia hatalmas sikerére). A streamingóriás 2020-ban is így tett, ugyanis Stephen King fiának, Joe Hillnek a remek képregényéhez nyúlt hozzá, és elhozta nekünk a Locke & Key - Kulcs a zárját című fantasy szériát, ami különleges képességekkel bíró kulcsokról, és egy titkokkal teli családról szól – ráadásul az alkotás hangulata helyenként már-már a Harry Pottert idézte, így rögtön a közönség új kedvence lett Magyarországon is.

Tavaly októberben mutatta be a Netflix a Locke & Key második évadát, amit a visszajelzések alapján szintén nagyon szerettek a nézők, nemrég pedig bejelentésre került, hogy már a következő szezon is úton van – viszont van egy rettenetes, elszomorító hírünk is, ugyanis ezzel az elvileg még idén érkező harmadik évaddal véget is ér a sorozat.

Nem kell túlzottan elkeseredniük a rajongóknak, mivel állítólag végig ez volt a Netflix, illetve a készítők terve, így ha minden igaz, akkor kerek történetet és kielégítő lezárást kapunk – szóval ne aggódjon senki, hiszen három évad is bőven elég ahhoz, hogy maradandó, teljes élménnyel gazdagodjunk.

A Locke & Key három testvér története, akik beköltöznek az elhunyt édesapjuk régi családi házába, ahol olyan kulcsokat találnak, amik furcsa, hátborzongató dolgokra képesek. Hamar kiderül, hogy mások is tudnak ezeknek a mágikus tárgyaknak a létezéséről, és mindent képesek megtenni, hogy megszerezzék őket – ekkor kell a hőseinknek összeszedniük a bátorságukat, szembenézniük a gonosszal, és a szörnyű családi titkokkal, amik okkal voltak hosszú évekig eltemetve.

Nagy kár, hogy három évad után véget ér az Emilia Jones, Connor Jessup és Jackson Robert Scott főszereplésével készült alkotás, hiszen nagyon igényes és érdekes volt, ráadásul pillanatok alatt fel tudott építeni egy igazán egyedi fantasy világot, amibe jó volt belecsöppenni – így mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, ezért alább megtekinthető a mindössze 10 részből álló első évad előzetese, alatta pedig el lehet olvasni a kritikánkat róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás