promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így él most Németországban az RTL Klub egykori szívtiprója, akiért magyarok tízezrei rajongtak
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már nem a színészettel foglalkozik.​

Az Éjjel-nappal Budapest korábban az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozata volt, még most is láthatjuk a képernyőkön, ám nemrégiben bejelentették, hogy a széria 2022 novemberében elköszön a nézőktől. Ám a sztorik, a rengeteg történet addig is folytatódik, így még nagyon sok közös perc vár a rajongókra kedvenceikkel.

A fikciós reality 2013 februárjában mutatkozott be Magyaroroszágon az RTL Klub-on, egy merőben új formátum volt, amelyekkel a magyar tévénézők találkozhattak. Amúgy a német Berlin- Tag & Nacht adaptációja.

A sorozat rengeteg ikonikus mondatot és szereplőt is adott nekünk, többek között ilyen volt Törőcsik Dániel is, aki a nagyon sármos Gaál Kristóf karakterét játszotta a szériában.

2017-ig láthattuk őt a képernyőn, majd úgy döntött, hogy tetoválóművészként folytatja majd karrierjét. 2016-tól foglalkozik tetoválásokkal, ekkor nyitotta meg saját szalonját is Törőcsik Art Studio néven. 2017-ben egy megkeresést kapott neves hamburgi tetoválószalontól, hogy legyen a vendégművészük. Ő pedig élt a felkínált lehetőséggel, pár év múlva pedig már Hamburgban nyitotta meg második stúdióját.

Az RTL Klubb Reggeli című műsorában mesélt arról, hogy azóta rátalált a szerelem is, a műsorban rengeteg érdekességet osztott meg mostani életéről is.

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás