promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívtiprók: Tom Holland öccse jóképűségben túltesz a bátyján? Mutatunk fotókat a 23 éves Sam-ről
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sam Holland 23 éves.

Tom Holland az elmúlt években Hollywood és a filmes szakma egyik új csillaga lett, a Marvel-univerzum új Pókemberének megformálója az utóbb időben több nagysikerű filmben is szerepet kapott, hogy megcsillogtathassa tudását a képregényfilmeken túl is. És Tom Holland nem vallott kudarcot, sőt, nagyon is jól mozgott az új szerepekben. Legutóbb például Mark Wahlberg-gel szereplt közösen az Uncharted című kalandfilmben.

A legutóbbi időkben a médiát nagyon érdekelte Tom Holland, illetve a Pókember-filmekben is szereplő, MJ-t alakító Zendaya kapcsolata, pletykák már nagyon régóta, 2016 óta terjedtek el a fiatalokról, végül felvállalták a kapcsolatukat, sőt, még olyan álhírek is szárnyra kaptak, hogy már közösen vettek is házat.

A Youtube-ra folyamatosan felkerülő videók szerint nagyon jól elvan a pár, sőt, mindig ugratják is egymást a kamerák előtt:

Tom Holland amúgy Londonban született 1996. június elsején, fő inspirációforrásának pedig híres, humorista édesapját Dominic Hollandot tekinti, aki a kezdetek kezdetén még a menedzsere is volt. Pókembernek amúgy három öccse is van, Harry, Sam és Paddy. Közülük Sam is színészként dolgozik, sőt Sam és Tom Holland másik idősebb öcse, Harry ikertestvérek is.

A testvérek elképesztően hasonlítanak egymásra, mintha klónok lennének:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás