promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy 30 éves magyar nő beleszeretett egy macskába, ami egy nárcisztikus macsó
Borítókép:  NFI
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy 30 éves nő és egy fekete macska szerelmének története Magyarországon.

Volt már egy UFO, aki azért jött Budapestre, hogy magával vigye Zalatnay Saroltát, nemsokára kapunk egy házipálinkát, amivel vissza lehet utazni az időben, de nyakunkon van már egy 30 éves nő, aki beleszeret egy macsó macskába. A magyar filmgyártás folyamatosan újabb és újabb furcsa produkciókkal sokkolja a hazai moziközönséget. Most éppen Szelenczki Rozália ötletében láttak annyi potenciált, hogy 100 millió forintos gyártási támogatást szavaztak meg neki.

A Cicaverzum egy 30 éves lányról, Fániról szól, aki a múltja miatt már rég lemondott róla, hogy szerelmes legyen. Ám egy napon egy fekete macska kezd el udvarolni neki. Fáni hiába sikeres építész, szíve mélyén mégis megmaradt kislánynak, ezért bedől a macsó Macskának, annak ellenére, hogy a kandúr hangját csakis ő hallja. A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a nárcisztikus Macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. De vajon mit szól ehhez Mihály, a macska sármos gazdája?

Az abszurd romantikus komédia forgatókönyvét Szeleczki Rozália rendező Kemény Zsófival közösen írta, operatőre M. Deák Kristóf, producere Iványi Petra (FOMO, Vándorló levelek) a főszereplő Fánit Törőcsik Franciska alakítja. A Cicaverzum az RTL Magyarország koprodukciójában készül, fejlesztése a Nemzeti Filmintézet pályakezdő alkotókat segítő Inkubátor Programjának támogatásával valósult meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás