promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka elárulta a titkát - Erre mindig szakít időt
Borítókép:  Youtube//LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszlady teste folyamatosan nagy terhelésnek van kitéve, kiderült, hogy mégis hogyan bírja mindezt.

Rubint Réka mindennapjai nagyon zsúfoltak, a munka és család mellett kevés ideje marad lazítani, de néha neki is muszáj. Most elárulta, hogy ő mivel is töltődik fel, ezzel a módszerrel nemcsak lelkileg hozza magát rendbe, de a rengeteget használt izmait is óvja vele.

„Nagyon sokszor kérdezitek, honnan van ennyi energiám?! A titok, mindig önmagunkban rejlik. A test és a lélek egysége, egymás nélkül csak ideig-óráig működik. Majd amikor magára marad, mert figyelmen kívül hagyod a jeleket, megbetegszik”

- árulta el egy Instagramra feltöltött fotója mellett, amin éppen egy masszázson fekszik.

„Az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet fordítok a regenerálódásra, hiszen a testem 24 éve olyan terhelést kap, amit rendszeres masszázzsal, nyújtással, Krio szaunával, jacuzzival, energetikai kezeléssel és pihenéssel tudok ellensúlyozni. Nekem a testem a munkaeszközöm, amire vigyáznom kell, mert még legalább 20-25 évig szeretnék Nektek edzéseket tartani”

- így folytatta a posztját a fitneszkirálynő, akinek úgy tűnik, hogy ez a módszer tökéletesen beválik, hiszen mindig majd kicsattan az egészségtől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás