promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Amerikai pite-filmek sztárja is magyar származású? Mostantól más szemmel nézel majd a sorozatra
Borítókép:  Profimedia/©Universal/Courtesy Everett Collection
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg nem is sejtetted.

Az Amerikai pite-filmek egy új korszakot nyitottak a coming-of-age-filmek történetében a kilencvenes évek végén. Azóta is alappillérei a fiatalok popkultúrájának, a négy nagyfilm, a kánon mellé nem hivatalos spin-offok sokasága készült, amelyekben  azért van egy elég fontos összetartó kapocs, amely egy kicsit közelebb viszi őket a kánonhoz, ő pedig nem más,

mint Jim faterja, azaz Mr. Levenstein, azaz Eugene Levy.

A filmekben szerepet kapó színészek közül azonban nem mindenki tudott később kilépni a szerepéből, legtöbben megmaradtak a tini- és ifjúsági filmeknél. Az Amerikai pite-filmek szereplői közül pedig csak nagyon ritkán láthatunk egy-egy szereplőt feltűnni nagyobb filmekben, amelyeket még Magyarországon is bemutatnak, pedig a nagy durranásnak immár több mint 20 éve.

A filmek később, talán legnagyobb karriert befutó színésze Tara Reid, aki ennek ellenére is szerepelt később zs-kategóriás alkotásokban, mint például az Asylum egyik legnagyobb sikerű szériájában, a már a címmel is elképesztő képzavarokat hozó Cápaviharban, a Sharknadóban is. A színésznő később óriási fogyásaival és plasztikáival került a hírek fókuszába, miközben azért szerepelt olyan nagyon jó limonádéfilmekben is, mint például a Buliszervíz.

Talán meglepő, de a színésznő egy korábbi interjúban elárulta, hogy bizony az ír, olasz, francia és angol vér mellett bizony magyar vér is csörgedezik az ereiben.

A Sharknado egyik jelenetében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás