promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderülnek Hosszú Katinka féltve őrzött titkai? - Ezt mindenkinek látnia kell!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan betekintést nyerhetünk Hosszú Katinka életének egyik legnehezebb időszakába.

Hosszú Katinka már rengetegszer tette büszkévé Magyarországot az úszásban elért hihetetlen sikereivel, de a tokiói olimpia sok szempontból törésnek számított a legendás pályafutásában, hiszen nem olyan eredményt ért el, amit szeretett volna, vagy amit „elvártak” tőle a szurkolók. Rendkívül nehéz időszakon van túl a nagy visszatérésre készülő sportoló, akinek Katinka címmel dokumentumfilm készült az életéről, ami május 12-én kerül a magyar mozikba az InterCom forgalmazásában.

„A Hosszú Katinkáról szóló hivatalos életrajzi dokumentumfilm 2020 eleje óta, több mint két évig forgott. A látványos film Hosszú Katinka portréja mellett bemutatja a tokiói olimpiára való felkészülését, az olimpiai szereplését, és az azt követő időszakba is enged bepillantást. A dokumentumfilmből megismerhetjük Katinka gyermekkorát, felnőtté válását, magánéletének és sportkarrierjének meghatározó személyiségeit, állomásait, helyszíneit”

– olvasható a közleményben.

Akit érdekel minden idők egyik legsikeresebb, legismertebb magyar sportolójának története, az mindenképp nézze meg a Katinka című dokumentumfilmet, hiszen minden bizonnyal olyan oldaláról ismerhetjük meg a sportolót, amit eddig csak keveseknek mutatott meg – ráadásul szinte biztos, hogy olyan titkokról is lerántja a leplet, ami rengeteg embert érdekel.

Itt lehet megnézni a május 12-én érkező Katinka új előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás