promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Stiller hátat fordít a vígjátékoknak, és inkább a horrort választja: ő lesz a Ragyogás új főszereplője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ben Stiller Jack Nicholson nyomdokaiba lép, és megmutatja, hogy ő is képes eljátszani egy őrült baltás gyilkost.

1980-ban mutatták be Stanley Kubrick Ragyogás című horrorklasszikusát, ami Stephen King hátborzongató könyvén alapul. Az alkotás főszereplője a zseniális Jack Nicholson volt, aki emlékezetes alakítást nyújtott a szép lassan megőrülő Jack Torrance karaktereként, most pedig minden jel arra utal, hogy egy másik hollywoodi szupersztár is megpróbálkozik az ikonikus szereppel.

Úgy tűnik, hogy a Keresd a nőt!, illetve egyebek között az Apádra ütök komikusként ismert színésze, Ben Stiller lesz a Ragyogás 2023 januárjában érkező színházi változatának főszereplője – a színdarabot Ivo van Hove készíti a Tony-díjas Simon Stephens írása alapján (ami állítólag jobban fogja követni Stephen King könyvét), és először a West Enden mutatnák be, majd természetesen a Broadway sem marad ki a tervek szerint.

Ben Stiller kifejezetten érdekes választás Jack Torrance szerepére, hiszen eddig talán még sosem láthattuk őt igazán agresszív, félelmetes figuraként – most viszont megmutathatja, hogy mit tud, mivel ez egy igazán komplex, érdekes karakter, akinél minden tehetségét elő kell vennie, ha nem akar csalódást okozni a közönségnek.

Itt lehet megnézni az 1980-as Ragyogás előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás