promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul az RTL Klub új sorozata Zelenszkijjel – Győzike testvére lesz az elnök magyar hangja?
Borítókép:  ATV Magyarország / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az orosz-ukrán háború váratlanul érdekessé tette a filmsorozatot az egész világ számára.

Alaposan összezavarta a hazai nézőket az RTL Klub azon bejelentése, miszerint március 20-tól műsorra tűzik A nép szolgája című sorozatot. Az ukrán alkotás (amely egyébként a Netflixen is elérhető lesz) érdekessége, hogy a háborús hőssé vált Zelenszkij elnök a főszereplője.

Az oroszokkal bátran szembeszálló, 44 éves politikus korábban ugyanis rendezőként, előadóművészként, producerként, üzletemberként és médiacelebként volt ismert a hazájában, és csak 2018-ban jegyeztette be pártját, hogy 2019-ben – nagy meglepetésre – meg is nyerje a választásokat.

Ez aligha jöhetett volna össze neki, ha 2015 és 2019 között nem szerepel A nép szolgája című ukrán televíziós sorozatban, amely révén az emberek elhitték róla, hogy adott esetben nem is lenne rossz országvezető belőle.

Zelenszkij a filmben egy Goloborodko nevű középiskolai történelemtanárt alakít, akit váratlanul Ukrajna elnökévé választanak. A vicces alkotást a szomorú aktualitása, a pár hete kirobbant orosz-ukrán háború miatt tűzte műsorra az RTL Klub, de az előzményeket nem ismerő magyar nézőket ez a húzás igencsak megzavarta.

„Ez azt hittem, vicc, mikor vették fel? Akkor a háború a kamu!? Miért kell ezzel szórakozni!?”

– tette fel a kérdést egy hozzászóló, aki nyilvánvalóan nem tudta, hogy a szóban forgó, 3 évadból és 51 epizódból álló sorozatot évekkel korábban forgatták és vetítették le.

„Most ez komoly kérdés volt?”

„Nézz utána!”

„Ez még azelőtt készült, mielőtt elnök lett.”

– próbálták eligazítani a többiek, de akadt olyan is, aki szimplán csak ennyit fűzött a témához:

„Nem én irkálok f*szságokat!”

Szerencsére más hozzászólók a sorozat egyéb részleteire is kíváncsiak voltak, például arra, hogy ki lesz Zelenszkij magyar hangja. Ez a csatorna előzeteséből ugyan nem derül ki, de az egyik kommentelő vicces lehetőséget dobott fel:

„Gáspár Zsolti!”

Győzike testvére aligha lesz befutó ezen a téren, de azért majd érdemes lesz vasárnaponként az RTL Klubra kapcsolni, ahol dupla epizódokkal adják le a sorozatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás