promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szerelme utálja ByeAlex egyik dalát – pedig különleges emlék fűződik hozzá
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex olyan albumot akar összerakni, amin hasonló szerzemények lennének.

ByeAlexre ismét rátalált a szerelem, és bár a párját már megmutatta Instagramon, de mindig hozzáteszi, hogy Benjaminát igyekszik megkímélni a nyilvánosságtól, amennyire csak lehet. Persze ez nem a fotó miatt van, hanem hogy a bulvárlapok ne csámcsogjanak minden egyes megmozdulásukon, ami teljesen érthető.

Annyi biztos, hogy az énekes-producerre remek hatással van a kedvese, és talán érződik is ByeAlexen, hogy sokkal felszabadultabb mostanában. Persze magán a művészetén ez mindig érződik.

Alex hatalmas titokról rántotta le a leplet az egyik posztjában. Végre kiderült, hogy az X-Faktor sokszoros győztes mentora mikor találkozott először a kedvesével.

„tavaly ezen a forgatáson ismertem meg a szerelmemet. megláttam és éreztem, hogy közünk lesz egymáshoz”

- írta ByeAlex.

Akkor éppen a Berúgni című klipet forgatták. A ByeAlex és a Slepp két nap alatt megírta és hangszerelte a dalt. Pont azért történt így, mert nem akarták túlagyalni.

Lehet a szerelmeseknek szép emlékük van erről a szerzeményről a találkozásuk miatt, de ByeAlex elárulta, hogy Benjamina szívből utálja a nótát.

Hát, akkor Alex albumát se nagyon fogja kedvelni, mert az előadóművész elárulta, hogy olyan lemezen agyal éppen, amin sok hasonló dal lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás