promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlexen röhög a fél ország, és ő még nem is tud róla – fotó
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg ByeAlex erősen fogni fogja a fejét, ha meglátja ezt a képet.

ByeAlex életében tényleg minden a sínen van, és ezt jelenleg nehéz lenne kisiklatni. Az előadóra nem rég ismét rátalált a szerelem, így Alex valamint Benjamina rengeteg időt töltenek együtt.

ByeAlex a kedvese kedvéért úgy döntött, hogy még a lakásán is csinosít, hogy picivel otthonosabb legyen, bár lesz egy sorozat, amit semmiképpen nem fognak együtt nézni. Benjamina úgy néz ki még el tudja viselni ezt a szériát, pedig a rajongók többsége is lehúzta.

A szerelem mellett Alex szakmailag is a csúcson van. Nem rég jelentette be, hogy nyáron lesz a ByeAlex és a Slepp 10 éves jubileumi koncertje a Budapest Parkban (meg hát biztosan sok helyen megfordulnak még a turné alatt), és azt se felejtsük el, hogy már egymás után harmadjára az ő mentoráltja nyerte meg az X-Faktort.

Ugyebár a USNK, és Ruszú Tibor után Alee lett idén a végső befutó.

ByeAlex szívéhez egy másik mentoráltja, Manuel is nagyon közel áll. Feltöltött az Instagramra egy videót, amiben az látható, hogy a kocsiban Manuel új szerzeményét, a Zombit hallgatja. Az előadó szerint zseniális lett a dal.

Nem tudjuk, hogy ByeAlex milyen csoportoknak a tagja Facebookon, de valószínűleg még ő se látta azt a képet, amit nem rég osztottak meg róla. Van egy szóvicces csoport, aminek rengeteg tagja van, és imádják fárasztani egymást. Két lehetőség van: az ember vagy fogja a fejét, vagy röhög egy akkorát, amit még a szomszéd is meghall.

A legutóbbi szóvicc középpontjába ByeAlex került, aki valószínűleg inkább fogni fogja a fejét, ha meglátja képet. Vesco D. alkotása rengeteg lájkot zsebelt be, szóval imádják.

Akinek ez túl sok volt, az kísérje le Alex legújabb szerzeményével a dolgot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás