promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem sok hiányzik ahhoz, hogy teljesen meztelen legyen Laura, A Nagy Ő győztese
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A barna hajú szépség nemrég ünnepelte a kerek szülinapját.

Szalai Laura nyerte A Nagy Ő párkereső műsor legutóbbi évadát, hiszen elnyerte a kajakos olimpikon Tóth Dávid  szívét – még ha csak pár hónapra is. A barna hajú szépség a szakítás után új barátra lelt, aki mellett szabályosan kivirágzott.

Laura egyre aktívabb a közösségi médiában is, és – ami talán fontosabb a férfiaknak – egyre merészebb képekkel jelentkezik. Legutóbb egy tavaszi ruhaköltemény bemutatásakor nem sok hiányzott ahhoz, hogy teljesen meztelen legyen.

A felcsúszó barna szoknya szinte a formás combja felső részét sem takarja, míg a lazán összekötött virágmintás felső már a mellbimbóját is láttatni engedi. A csábos pillantásról és a kihívó mosolyról most inkább nem is beszélünk…

Laura persze a fotóért bezsebelhette a bombasztikus, gyönyörű és szexi jelzőket, de akadt olyan hölgy hozzászóló is, akinek nem tetszik az az irány, amelyet a 25 éves lány a párkereső reality befejezése után választott.

„Nagyon nagyot csalódtam benned!! Azt hittem, hogy normális, de sajnos nem az!! Magamutogató, nagyképű hülye p…”

– háborgott a női követő. Laura egyébként az új munkahelyén lévő főnökével jött össze (akit történetesen szintén Dávidnak hívnak), és a képeik tanúsága szerint nagyon boldogok együtt. A napokban pedig a lány családja óriási meglepetésbulit hozott össze a kerek szülinap alkalmából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás